با اقدامات پیشگیرانه می توان از تب کریمه کنگو جلوگیری کرد
- بهدست: امید کریمی خشنود
- دستهبندی: خبری

✅رییس اداره دامپزشکی لارستان:
*❄️🥩گوشت را پس از تهیه در دمای یخچالی صفر تا ۴ درجه نگهداری کنید*
🔻رییس اداره دامپزشکی لارستان به اینکه تنها راه محافظت و مراقبت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو قراردادن لاشه های کشتار شده در سردخانه کشتارگاه ها به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای یخچالی صفر تا ۴ درجه است، گفت: نگهداری گوشت به مدت ۲۴ساعت و جگر به دلیل پر خون بودن بافت، ۴۸ ساعت توصیه شده است.
سروش اسدی با بیان اینکه تب کریمه کنگو از جمله بیماری های خطرناک و کشنده قابل انتقال بین انسان و نام است، اظهار داشت: این بیماری جز بیماری های تب دار و خونریزی دهنده در بدن انسان معرفی شده است و با توجه به اینکه این بیماری ابتدا در محدوده جغرافیایی کریمه و کنگو رویت شده ، نام بیماری به نام تب کریمه کنگو اعلام شد.
🔻وی افزود: انتقال بیماری از دام به انسان توسط گوشت و خون و ترشحات آلوده همچنین گزش کنه آلوده به بیماری می باشد
رییس اداره دامپزشکی لارستان با اشاره به اینکه با توجه به اینکه این بیماری در بدن دام دارای حداقل علائم و گاها غیر قابل تشخیص است، تأکید کرد: باید کلیه دام های موضوع را مثبت قلمداد و در کشتارگاه هنگام ذبح و در زمان مصرف به عنوان دام مثبت در نظر گرفته شود و با احتیاط عمل نمود.
این مسوول تصریح کرد: از جمله راه های پیشگیری بیماری در دامداری ها و در بین دام ها استفاده منظم و مکرر از سم ها ی موثر و مبارزه با انگل های خارجی مانند «کنه» در دامداری ها است.
🔻وی با اذعان به اینکه تنها راه محافظت و مراقبت پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو قراردادن لاشه های کشتار شده در سرد خانه کشتارگاه ها به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت در دمای یخچالی صفر تا ۴ درجه است، خاطر نشان کرد: نگهداری گوشت به مدت ۲۴ساعت و جگر به دلیل پر خون بودن بافت، ۴۸ ساعت توصیه شده است.
🔻اسدی با تاکید بر اینکه باید توجه داشت هدف از نگهداری لاشه و جگر در دمای یخچالی بروز پدیده جمود نعشی بوده که در این حالت میزان اسید لاشه و بافت بالا رفته و باعث از بین رفتن عامل بیماری در لاشه های استحصالی میشود، ادامه داد: باید در این زمان از انجماد لاشه و دام ها اکیداً خودداری کرد.
🔻وی درباره اقدامات پیشگیرانه از ابتلا به تب کریمه کنگو، گفت: از جمله اقدامات پیشگیرانه در سطح دامداری ها انجام عملیات سمپاشی بدن و محل نگهداری دام ها بوده که این مهم به صورت کاملا رایگان در مناطق پرخطر دامپروری انجام می پذیرد.
🔻رییس اداره دامپزشکی لارستان با اشاره به اینکه در سنوات گذشته موارد مثبت بیماری در بخش بنارویه ،شهر اوزو گراش رویت شده است، یادآور شد: به تازگی این بیماری در شهر دبیران از توابع شهرستان زرین دشت باعث مرگ یک خانم جوان گردید.
🔻وی با بیان اینکه بر اساس دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور همچنین ابلاغ اداره کل دامپزشکی استان فارس، اداره دامپزشکی لارستان به منظور فرهنگ سازی و جلوگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام اقدام به سم پاشی در نقاط پر خطر کرده است، عنوان کرد: در دیگر ایام سال دامداران موظف هستند به منظور حفظ سلامت خود و دامهای خود این سم پاشی را به صورت مرتب و دوره ای انجام دهند و ضمنا جمع آوری مداوم کود و استفاده از شعله نیز می تواند در کاهش جمعیت کنه ها موثری باشد.
🔻اسدی اضافه کرد: همشهریان عزیز از خرید گوشت فاقد هویت بهداشتی و از مراکز غیرمجاز جداً خودداری نموده و گوشت مورد نیاز خود را از قصابی ها و مراکز مجاز که ممهور به مهر بازرسی بهداشتی دامپزشکی است، تهیه کنند.
منبع:میلاد لارستان
🌐اولین و پربازدیدترین کانال خبری و منبع رسمی خبر در #بخش_بنارویه
#بنارويه #شرفويه #بختيارويه #مارمه #دامچه #دهفيش #لاغران #جلال_آباد #مسيح_آباد #حسن_آباد_كريمی #حسن_آباد_مرگماري
📡آدرس های #خبر_بنارویه:
👈سایت
www.khabarebenarooye.ir
👈بله
https://ble.ir/khabarebenarooye
👈روبیکا
https://rubika.ir/khabarebenarooyeh
👈 واتساپ
https://chat.whatsapp.com/LqX6bDVOdvrIS6UN3wpn4h
👈تلگرام
https://t.me/benarooye
👈سروش
https://sapp.ir/benarooye
👈اینستاگرام
https://www.instagram.com/khabarebenarooye
👈ایتا
https://eitaa.com/khabarebenarooye
👈آپارات
https://www.aparat.com/khabarebenarooye
بدون دیدگاه