نمایندگی آموزش و پرورش بنارویه به اداره ارتقاء یافت
- بهدست: امید کریمی خشنود
- دستهبندی: خبری
🔴✨ *خبر مهم حسینزاده برای “بنارویهایها”*
🇮🇷 با وحدت و همدلی و پس از پیگیریهای چند ساله؛ امروز ۱۶ خرداد ۱۴۰۲:
✅✨ *اختصاص کد واحد سازمانی مستقل«آموزش و پرورش بنارویه» انجام و رسماً نمایندگی به اداره ارتقا یافت*
✍🏻 *گزارش تفصیلی دفتر نماینده از دیدارها و نامهنگاریهای متعدد*
📢 *حسینزاده: پیگیریها فرااستانی و در سطح ملی بود/ موافقت وزارتخانه و سازمان اداری و استخدامی کسب شد*
💠به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده، کمتر از یک ماه پس از آغاز عملیات اجرایی جاده دسترسی حفاری چاه گازی شماره یک بیرم در جنوب شهرستان لارستان که سرآغاز یک تحول بزرگ انرژیمحور در آینده منطقه خواهد بود، این بار مردم بنارویه در شمال شهرستان لارستان پس از ۱۳ سال پیگیری به خواستهشان درخصوص ارتقای آموزش و پرورش این بخش به «اداره» دست یافتند.
🔸مهندس حسینزاده با اعلام خبر ارتقای آموزش و پرورش بنارویه اعلام کرد: با همدلی و وحدت و پس از دیدارها، تماسها و مکاتبات بسیاری که در سطح ملی با وزیر، معاون رئیسجمهور و معاونان آنها صورت گرفت، آموزش و پرورش بنارویه از نمایندگی به اداره ارتقا یافت.
🔹وی ضمن تبریک به مردم شریف بنارویه از تلاشها و مساعدت دکتر صحرایی و دکتر نوری و دکتر حاجیمیرزایی وزرای کنونی، سابق و اسبق آموزش و پرورش، معاونان آن وزارتخانه و سازمان اداری و استخدامی، دکتر عسگری مدیرکل آموزش و پرورش فارس، دکتر دهقان فرماندار ویژه لارستان و امامجمعه، بخشدار و اعضای شوراهای کنونی و سابق بنارویه قدردانی کرد.
🔸وی ابراز امیدواری کرد که در آینده نزدیک مراسم رسمی افتتاح و ارتقای اداره آموزش و پرورش بنارویه برگزار شود و شاهد رشد و رونق بنارویه در حوزه آموزش باشیم.
✍🏻 در ادامه گزارش مستند از پیگیریهای انجام شده برای تحقق این خواسته مردم را میخوانید:
🔸با آغاز دوره نمایندگی مهندس حسینزاده در مجلس مطالبه دیرینه مردم بنارویه درباره ارتقای آموزش و پرورش در دستور کار قرار گرفت. وی ۳۱ تیر ۱۳۹۹ در نشست با دکتر حاجیمیرزایی وزیر وقت آموزش و پرورش خواستار ارتقای نمایندگی بنارویه شد.
نماینده در روز ۲۹ دی ۱۳۹۹ نیز در نامهای به دکتر حاجیمیرزایی بار دیگر خواستهاش را مطرح کرد و دلایلاش را شرح داد.
🔹پیگیریها در دولت دوازدهم ادامه یافت و در این رابطه نامهنگاریهایی هم صورت گرفت. حسینزاده در مکاتبات خود با اشاره به فاصله ۸۵ کیلومتری بنارویه با مرکز شهرستان و توانمندیهایی که در این بخش قرار دارد، خواستار ارتقای آموزش و پرورش بنارویه شد.
🔸اما با آغاز دولت سیزدهم، پیگیریها شدت بیشتری گرفت. مهندس حسینزاده ۲۳ مرداد ۱۴۰۱ در صحن علنی مجلس در تذکری به وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: ارتقای آموزش و پرورش بنارویه سریعتر انجام شود.
🔹حدود یک هفته بعد نیز همراه با مدیران آموزش و پرورش حوزه انتخابیه به دیدار دکتر نوری وزیر وقت در دانشگاه شهید بهشتی رفت. نماینده در آن دیدار گفت: بنارویه علیرغم برخورداری از ظرفیتها، کارمندان نمایندگی آموزش و پرورشاش باید برای انجام کوچکترین کارها وارد جادهای شوند که به جاده مرگ معروف است و حدود ۱۰۰ کیلومتر طی کنند.
🔸این خواسته بار دیگر در صحن علنی مجلس مطرح شد و حسینزاده در روز ۱۱ دی ۱۴۰۱ خطاب به وزیر آموزش و پرورش گفت: برای چندمین بار درخواست ارتقای نمایندگی آموزش و پرورش بنارویه به اداره را دارم.
🔹نماینده فردای همان روز دست به قلم شد و دو نامه آماده کرد؛ یکی خطاب به مخبر معاون اول رئیسجمهور و دیگری خطاب به دکتر نوری وزیر وقت آموزش پرورش. دفتر معاون اول رییس جمهور نیز طی ابلاغی، از دکتر نوری خواست که این موضوع را به جد پیگیری کند.
وی در روز ۱۳ دی ۱۴۰۱ نیز با رئیس شورای بنارویه و روسای آموزش و پرورش ۵ شهرستان به دیدار دکتر نوری رفت. در آن دیدار وزیر بالاخره اعلام موافقت کرد و مرحله دوم برای کسب موافقت سازمان اداری و استخدامی آغاز شد.
🔸با پیگیری نماینده، فرماندار و شورای بنارویه در روز ۱۹ دی ۱۴۰۱ نامهای از وزارت آموزش و پرورش به سازمان اداری و استخدامی ارسال شد که در آن ذکر شده بود: در چند سال اخیر تعداد زیادی از دانشآموزان ترک تحصیل کرده و باعث ایجاد محرومیت آموزش و پرورشی در بنارویه شده است.
🔹دکتر نوری در سال ۱۴۰۲ استعفا داد و وزارتخانه دارای سرپرست شد، اما پیگیریها برای کسب موافقت سازمان اداری و استخدامی متوقف نشد و در اردیبهشت ماه با پیگیریهای ویژه و مکرر نماینده، فرماندار و شورای شهر اعلام شد که سازمان اداری و استخدامی موافقت کرده است.
🔸حال بایستی اقدامات اداری و سازمانی برای اختصاص کد مستقل به بنارویه انجام میگرفت. در ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ به مرکز توسعه آموزش مجازی، فناوری و امنیت اطلاعات آن وزارتخانه نامه نوشته شد تا اختصاص کد واحد سازمانی مستقل انجام گیرد.
🔹در نامهای به اداره کل آموزش و پرورش فارس هم خواسته شد تا هماهنگیهای لازم برای تعیین محل ساختمان اداری، تجهیزات و سایر امکانات به عمل آید. دکتر دهقان فرماندار ویژه لارستان به همراه بخشدار و شورای شهر بنارویه و با هماهنگی نماینده نیز اوایل خرداد ۱۴۰۲ به دیدار دکتر عسگری مدیرکل آموزش و پرورش فارس رفتند تا پیگیر این موضوع شوند.
🔸مهندس حسینزاده که نگران بود در دوره سرپرستی وزارتخانه، اقدامات و پیگیریها با وقفه روبرو شود، روز یکم خرداد ۱۴۰۲ و حدود یک هفته پیش از برگزاری جلسه رای اعتماد به دیدار دکتر صحرایی سرپرست و وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رفت و از محل دیدار در وزارت آموزش و پرورش تماسهایی با رییس سازمان اداری و استخدامی کشور، معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش و مدیرکل آموزش و پرورش فارس، گرفته شد تا فرایند ارتقا تسریع شود.
🔹وزیر در آن دیدار قول داد که پیگیریها در حال انجام است و به زودی به سرانجام خواهد رسید. حسینزاده در روز ۹ خرداد ۱۴۰۲ و پس از اینکه صحرایی از نمایندگان رای اعتماد گرفت، در صحن مجلس به سراغ او رفت و تاکید کرد که وعدهاش را فراموش نکند و بلافاصله پس از صحن مجلس و بازگشت به وزارت آموزش و پرورش، پیگیر ادامه روند ارتقای اداری باشد که کارهای نهایی انجام و مابقی کار موکول به بعد از تعطیلات خردادماه گردید.
🇮🇷 سرانجام امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۲) با پیگیری نماینده و با حضور رییس دفتر نماینده در محل وزارتخانه اختصاص کد از سوی وزارت آموزش و پرورش، وعده وزیر محقق شد و نمایندگی آموزش و پرورش بنارویه به اداره ارتقا یافت؛ بنابراین ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ به عنوان روزی مهم در تقویم بنارویه ثبت شد.
بدون دیدگاه